php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #19988 Configuration of Web Server
Submitted: 2002-10-19 06:42 UTC Modified: 2002-10-19 06:47 UTC
From: rjaouen at informaticien dot com Assigned:
Status: Closed Package: Apache2 related
PHP Version: 4.2.3 OS: Windows XP
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
21 + 33 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [2002-10-19 06:42 UTC] rjaouen at informaticien dot com
Hy everybody,

I'd like to install a web server with apache 2.0.43 with php 4.2.3.

But when i modify my httpd.conf, apache don't start anymore.

If someone managed to mount a web server with php4.2.3 and apache 2.0.43, please mail me at rjaouen@informaticien.com

Thanks.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-10-19 06:47 UTC] derick@php.net
This bug has been fixed in CVS.

In case this was a PHP problem, snapshots of the sources are packaged
every three hours; this change will be in the next snapshot. You can
grab the snapshot at http://snaps.php.net/.
 
In case this was a documentation problem, the fix will show up soon at
http://www.php.net/manual/.

In case this was a PHP.net website problem, the change will show
up on the PHP.net site and on the mirror sites in short time.
 
Thank you for the report, and for helping us make PHP better.
 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Feb 27 01:01:28 2024 UTC