php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #19988 Configuration of Web Server
Submitted: 2002-10-19 06:42 UTC Modified: 2002-10-19 06:47 UTC
From: rjaouen at informaticien dot com Assigned:
Status: Closed Package: Apache2 related
PHP Version: 4.2.3 OS: Windows XP
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: rjaouen at informaticien dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-10-19 06:42 UTC] rjaouen at informaticien dot com
Hy everybody,

I'd like to install a web server with apache 2.0.43 with php 4.2.3.

But when i modify my httpd.conf, apache don't start anymore.

If someone managed to mount a web server with php4.2.3 and apache 2.0.43, please mail me at rjaouen@informaticien.com

Thanks.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-10-19 06:47 UTC] derick@php.net
This bug has been fixed in CVS.

In case this was a PHP problem, snapshots of the sources are packaged
every three hours; this change will be in the next snapshot. You can
grab the snapshot at http://snaps.php.net/.
 
In case this was a documentation problem, the fix will show up soon at
http://www.php.net/manual/.

In case this was a PHP.net website problem, the change will show
up on the PHP.net site and on the mirror sites in short time.
 
Thank you for the report, and for helping us make PHP better.
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Dec 09 14:03:33 2021 UTC