php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #19504 configure --enable-sysvmsg does not work
Submitted: 2002-09-19 14:39 UTC Modified: 2002-09-19 15:18 UTC
Votes:1
Avg. Score:5.0 ± 0.0
Reproduced:1 of 1 (100.0%)
Same Version:1 (100.0%)
Same OS:1 (100.0%)
From: schst at php-tools dot de Assigned:
Status: Closed Package: *Compile Issues
PHP Version: 4CVS-2002-09-19 OS: Linux Debian 3.0
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
16 + 26 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [2002-09-19 14:39 UTC] schst at php-tools dot de
When configuring the current CVS version with sysvmsg the following message appears:

checking whether sys/msg.h defines struct msgbuf or mymsg... configure: error: none. Cannot make sysvmsg module

although everthing is installed correctly.

The struct msgbuf DOES exist in usr/include/sys/msg.h

Stephan

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-09-19 15:18 UTC] iliaa@php.net
This bug has been fixed in CVS.

In case this was a PHP problem, snapshots of the sources are packaged
every three hours; this change will be in the next snapshot. You can
grab the snapshot at http://snaps.php.net/.
 
In case this was a documentation problem, the fix will show up soon at
http://www.php.net/manual/.

In case this was a PHP.net website problem, the change will show
up on the PHP.net site and on the mirror sites in short time.
 
Thank you for the report, and for helping us make PHP better.


 
PHP Copyright © 2001-2023 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Feb 08 01:03:53 2023 UTC