php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #19177 Appache error.log: Premature end of script headers: d:/php/php.exe
Submitted: 2002-08-29 14:24 UTC Modified: 2002-08-29 17:10 UTC
From: donnie dot rivera at doc dot state dot co dot us Assigned:
Status: Not a bug Package: *Database Functions
PHP Version: 4.2.1 OS: WinNT
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: donnie dot rivera at doc dot state dot co dot us
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-08-29 14:24 UTC] donnie dot rivera at doc dot state dot co dot us
Ok? I two development boxes 1) which has an older version of apache and php. 2) Box uses the current versions. My box gives me a Dr. Watson error that states a memory over load error and says that an error will be in my error.log file, but it is blank. However the other box gave a different error and put this in the error.log file: Premature end of script headers: d:/php/php.exe 

I did make a little more progress in determining the problem, but it is still not solved. The line of code that is making the application error out is my connection to the Database in the application page? not the login (which is where I originally thought the problem was happening). The way the application works is if someone access a page that has security, it checks for a session and permission to that page. If this fails, it stores the location in a session variable then redirects them to a login page. My log in page does two checks. 1) It uses the database/OS to see if the user has permission to the database 2) It also quires the DB to see if the user has permissions to that application. After they pass these two checks, I redirect them to the page that sent them to the logon page (This is what I thought was the problem, but it is not). The problem occurs when I try to make a connection to the database in the application. I have checked 1) Made sure all conection were closed before establishing a new one 2) Variables having correct values and not extra charters that are not supposed to be there 3) I have hard coded my connection? Nothing seems to work and leave me wondering if there is something wrong with one of the php library files.

ps. All my configuration are correct because I have created other applications, but I have never see this problem before?

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-08-29 17:06 UTC] donnie dot rivera at doc dot state dot co dot us
Never mind... Found my bug... :)

But I still don't understand why I was getting WinNT Dr. Watson telling me it was a stack overflow one box then the other error on the other box... :(
 [2002-08-29 17:10 UTC] derick@php.net
User error -> bogus
 [2002-08-29 17:10 UTC] kalowsky@php.net
User error, marking bogus
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Oct 29 21:01:29 2020 UTC