php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #19059 flush() doesn't work when used with Session handling functions
Submitted: 2002-08-22 18:52 UTC Modified: 2002-09-21 02:03 UTC
Votes:1
Avg. Score:5.0 ± 0.0
Reproduced:1 of 1 (100.0%)
Same Version:1 (100.0%)
Same OS:1 (100.0%)
From: dhruv_vagale at yahoo dot com Assigned:
Status: No Feedback Package: Session related
PHP Version: 4.2.2 OS: Red Had Linux 7.2
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: dhruv_vagale at yahoo dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-08-22 18:52 UTC] dhruv_vagale at yahoo dot com
The flush() fuction doesn't work when used with Session 
handling functions. I'm using Apache v1.3.26 Server, PHP v4.2.2 and Internet Explorer 6.0

Example:
<?php

session_start();
session_register("SESSION");
$count=0;

for($i=0;$i<=5;$i++)	{
	echo $count++."<BR>\n";
	flush();
	sleep(2);
}
?>

If you comment out the two session fuctions above, the flush() works properly!

My configure line:
'./configure' '--with-apxs=/usr/local/apache/bin/apxs' '--with-xml' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--with-curl' '--enable-ftp' '--with-gd=/usr' '--with-jpeg-dir=/usr/local' '--with-png-dir=/usr' '--with-imap' '--with-mcrypt' '--with-ming' '--enable-magic-quotes' '--with-mysql=/usr' '--with-pear' '--enable-safe-mode' '--enable-track-vars' '--with-ttf' '--enable-versioning' '--with-zlib' '--enable-trans-sid' '--with-gettext' '--with-kerberos' '--with-odbc'

Hope someone could look into this.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-08-22 20:37 UTC] sniper@php.net
What exactly doesn't work? Is output_buffering=Off in your php.ini ? (I could not reproduce this with PHP 4.3.0-dev..)

 [2002-09-21 02:03 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 
PHP Copyright © 2001-2023 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Feb 09 13:03:40 2023 UTC