php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #1885 Apache 1.3.6 does not parse even the installation is successful
Submitted: 1999-07-26 18:20 UTC Modified: 1999-09-08 13:04 UTC
From: adamsami at europe dot com Assigned:
Status: Closed Package: Installation problem
PHP Version: 3.0.11 OS: Linux
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: adamsami at europe dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [1999-07-26 18:20 UTC] adamsami at europe dot com
 Sorry to trouble you. But I have spent two whole days trying to
 install Apache and PHP 
  
 I have download the tarball of Apache_1.3.6 and PHP- 3.0.11 
 I have followed the instruction both from the PHP website and
 from README.configure come with Apache specifically on installing
 php. I have succeed in installing them with no error message. 
  
 But it just does not work (I have uncommented the AddType also put a trailing new line) 
  
 Please could you help me ? 
  
 Best regards 

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [1999-09-08 13:04 UTC] rasmus at cvs dot php dot net
Grab the Apache-1.3.9 and PHP 3.0.12 tarballs and follow the instructions for doing an APXS build in either INSTALL.DSO or INSTALL.REDHAT found in the PHP distribution.
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun Oct 02 10:05:51 2022 UTC