php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #18632 Wrong pear binary shipped ?
Submitted: 2002-07-29 16:14 UTC Modified: 2002-08-02 12:25 UTC
From: loginx at linkadmin dot org Assigned:
Status: Closed Package: PEAR related
PHP Version: 4CVS-2002-07-29 OS: Solaris 2.8 (SPARC 64 sun4u)
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: loginx at linkadmin dot org
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-07-29 16:14 UTC] loginx at linkadmin dot org
Hi there,

I just installed last week's PHP snapshot.
This doesn't seem to be fixed in CVS and I didn't
see any other bug reports concerning it so I assume this has not been fixed in latest.

PHP is working great on this box, however, the pear binary is not behaving the way it should at all...

see for yourself.

[root on delta]# pear help
X-Powered-By: PHP/4.2.3-dev
Content-type: text/html

No input file specified


I compiled several times and always getting the same thing.
here is the current configuration:

./configure --with-sybase=/usr/local/freetds/ --enable-cli

and the usual configuration for the rest of the system:

./configure --with-sybase=/usr/local/freetds \
--enable-cli \
--without-mysql \
-enable-bcmath \
--enable-trans-sid

Thanks.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-08-02 12:25 UTC] sander@php.net
I'm sure this has been fixed in CVS, please try a non-STABLE snapshot from snaps.php.net.
Reopen if the problem still persists.
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sat Jul 31 19:01:27 2021 UTC