php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #17506 --with-cli doesn't install built php binary with make install
Submitted: 2002-05-29 09:15 UTC Modified: 2002-05-29 09:17 UTC
From: strobel at ewave dot at Assigned:
Status: Closed Package: *Compile Issues
PHP Version: 4.2.1 OS: Linux Redhat 7.3
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: strobel at ewave dot at
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-05-29 09:15 UTC] strobel at ewave dot at
The Summary says it.

After make install I manually have to copy sapi/cli/php to /usr/bin (or whereever).

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-05-29 09:16 UTC] derick@php.net
This bug has been fixed in CVS. You can grab a snapshot of the
CVS version at http://snaps.php.net/. In case this was a documentation 
problem, the fix will show up soon at http://www.php.net/manual/.
In case this was a PHP.net website problem, the change will show
up on the PHP.net site and on the mirror sites.
Thank you for the report, and for helping us make PHP better.
 [2002-05-29 09:17 UTC] edink@php.net
This is intentional, as cli is marked experimental in PHP 4.2.1.
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Fri Dec 02 20:03:58 2022 UTC