php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #17006 $<id>=$somthing dosnt work
Submitted: 2002-05-04 17:00 UTC Modified: 2002-05-04 17:07 UTC
From: admin at chartwayenterprises dot com Assigned:
Status: Not a bug Package: Output Control
PHP Version: 4.2.0 OS: Slackware 8.0
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: admin at chartwayenterprises dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-05-04 17:00 UTC] admin at chartwayenterprises dot com
Hi,
My web-site is set up using php include "$id", with id being set in the Address bar. This worked fine on PHP4.1.2, on 4.2.0 tho (Apache 1.3.20), it always loads the same, default id. the "." one.. when I try an echo "id" it coms up with nothing, so PHP isn't seeing the $id=xyz part.
http://games.nexusirc.org if you want to take a look - as you can see, even though the id is clearly there, the ID pages (which used to load on PHP4.1.2) dont appear.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-05-04 17:07 UTC] rasmus@php.net
Turn on register_globals in your php.ini file.  And I sure hope you are doing some sanity checking on this $id.  What happens if someone puts id=/etc/passwd in the URL?
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Fri May 27 13:06:06 2022 UTC