php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #15731 Access Violation
Submitted: 2002-02-26 09:55 UTC Modified: 2002-02-26 11:14 UTC
From: bkksslkh at schoolteam dot net Assigned:
Status: Not a bug Package: IIS related
PHP Version: 4.1.1 OS: windows 2000 advanced server
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: bkksslkh at schoolteam dot net
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-02-26 09:55 UTC] bkksslkh at schoolteam dot net
I'm a new user of PHP.
I've installed php 4.1.1 and mysql into my server.
After I have restarted IIS, I am able to load my php testing homepage ( <? phpinfo(); ?> ) for the first few times.

Afterwards, I'm not able to load this page again!!! And I have to restart IIS again......

What's my problem ?  How to solve it ?
Thanks.
kkwebmaster

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-02-26 11:08 UTC] postings dot php dot net at hans dot spath dot de
Install PHP as CGI, not as ISAPI.
 [2002-02-26 11:14 UTC] sander@php.net
The bug system is not the appropriate forum for asking support
questions. For a list of a range of more appropriate places to ask
for help using PHP, please visit http://www.php.net/support.php


 
PHP Copyright © 2001-2023 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Fri Feb 03 15:03:49 2023 UTC