php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #1562 fopen() with http:// prefix not working
Submitted: 1999-06-17 16:35 UTC Modified: 1999-06-18 11:51 UTC
From: Justin at HostFacts dot com Assigned:
Status: Closed Package: Performance problem
PHP Version: 3.0.9 OS: Linux
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
20 + 20 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [1999-06-17 16:35 UTC] Justin at HostFacts dot com
After the upgrade from 3.0.7 to 3.0.9, fopen() with an http:// prefix fails. include() with a URL also fails. However, file() works as expected with a URL. This problem occurs with both web based scripts and command line (crontab) scripts.

fopen() works just fine for local files, and occasionally works with a URL - it seems random, as it will work one time and later fail with the same URL. The exact same script works every time without failure using 3.0.7 (a web spider script that runs 24/7).

Also note that many scripts written by various people have had this same problem on our servers since the upgrade.

Thanks,

Justin Nelson, SFE Software

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [1999-06-18 11:51 UTC] sas at cvs dot php dot net
fixed in CVS
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Jun 14 16:01:24 2021 UTC