php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #15121 main/.libs/libmain.al(main.lo) in archive is not object
Submitted: 2002-01-20 02:12 UTC Modified: 2002-06-06 20:54 UTC
Votes:4
Avg. Score:4.5 ± 0.9
Reproduced:2 of 2 (100.0%)
Same Version:1 (50.0%)
Same OS:2 (100.0%)
From: xjourneau at yahoo dot com Assigned:
Status: Closed Package: *Configuration Issues
PHP Version: 4.1.0 OS: linux
Private report: No CVE-ID: None
Welcome back! If you're the original bug submitter, here's where you can edit the bug or add additional notes.
If this is not your bug, you can add a comment by following this link.
If this is your bug, but you forgot your password, you can retrieve your password here.
Password:
Status:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: xjourneau at yahoo dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-01-20 02:12 UTC] xjourneau at yahoo dot com
Here is the situation : when executed the make during my install procedure, the following error occured : 

main/.libs/libmain.al(main.lo) in archive is not o
bject

This question was reported on bug id 8278 but the solution doesn't help me.

Here are the details of the operation :
Apache 1.3.22 installed with the following options :
./configure \
--prefix=/usr/local/apache-1.3.22 \
--enable-module=all   (I tried most and some other values without any success)

Here are the config directives used for php 4.1.0 :
./configure \
--with-apxs=/usr/local/apache-1.3.22/bin/apxs \
--enable-inline-optimization \
--enable-debug=no \
--enable-safe-mode \
--enable-calendar \
--enable-ftp \
--enable-trans-sid \
--with-sablot \
--enable-sysvsem \
--enable-sysvshm \
--disable-static \
--with-regex=system \
--with-gd=/usr \
--enable-gd-native-tt \
--with-jpeg-dir=/usr \
--with-png-dir=/usr \
--with-tiff-dir=/usr \
--with-zlib=/usr \
--with-pdflib=/usr/local \
--libdir=/usr/lib

Need help .

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-06-06 20:54 UTC] sniper@php.net
This bug has been fixed in CVS. You can grab a snapshot of the
CVS version at http://snaps.php.net/. In case this was a documentation 
problem, the fix will show up soon at http://www.php.net/manual/.
In case this was a PHP.net website problem, the change will show
up on the PHP.net site and on the mirror sites.
Thank you for the report, and for helping us make PHP better.


 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun May 19 15:01:31 2024 UTC