php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #13575 sybase stops connecting after a while
Submitted: 2001-10-06 14:08 UTC Modified: 2001-11-09 14:51 UTC
From: daniel at septum dot ogr Assigned:
Status: Closed Package: Sybase-ct (ctlib) related
PHP Version: 4.0.6 OS: slackware 7 / linux 2.2.16
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: daniel at septum dot ogr
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2001-10-06 14:08 UTC] daniel at septum dot ogr
running apache 1.3.20, php 4.0.6 under slackware 7 with linux 2.2.16.

after a random number of days (mostly 30+) php refuses to connect to sybase.

when this occurs the only thing that helps is restarting apache.
a stop and start works fine, restart doesn't fix the problem.

thought it was number of connections to sybase, but have changed that and no difference.

really hard to explain, but that's as much as i know :o)

/ d

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-10-17 21:22 UTC] joey@php.net
Please check you sybase configuration and make sure that
you aren't simply exhausting your # of client connections.
 [2001-11-09 14:51 UTC] sander@php.net
No feedback. Closing.
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun May 22 08:05:44 2022 UTC