php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #13306 does not display pages
Submitted: 2001-09-14 16:12 UTC Modified: 2001-10-08 09:03 UTC
From: mkeller at iss dot net Assigned:
Status: Closed Package: iPlanet related
PHP Version: 4.0.6 OS: Solaris 8
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: mkeller at iss dot net
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2001-09-14 16:12 UTC] mkeller at iss dot net
I have configured my PHP with the following
--with-oci8=\XXXXXX
--with-nsapi=\XXXXXX
--with-gd=\xxxx\xxxx
--with-ldap
--enable-libgcc
--enable-track-vars
--enable-sockets

I have no problem with the compilation or the install.
I did have a slight problem at first with getting iplanet to start, but after changing lines in the obj.conf the server started fine.

But now whenever I try to view the pages , I never seem to connect, it just sits there saying it is trying to connect.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-09-14 19:23 UTC] sniper@php.net
Please try the latest CVS snapshot from http://snaps.php.net/

 [2001-09-14 19:23 UTC] sniper@php.net
reclassified
 [2001-10-08 09:03 UTC] sander@php.net
No feedback. Closing
 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sat Jul 13 19:01:30 2024 UTC