php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #13210 problens with php and pws
Submitted: 2001-09-08 00:39 UTC Modified: 2001-09-08 05:13 UTC
From: fefcamel at ig dot com dot br Assigned:
Status: Not a bug Package: PWS related
PHP Version: 4.0.4 OS: win98
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: fefcamel at ig dot com dot br
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2001-09-08 00:39 UTC] fefcamel at ig dot com dot br
I tried  to configure php within pws, but it not work. I tried to use with isapi and cgi configuration, i configured the registry with its path ([HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\w3svc\parameters\Script Map]
".php"="c:\\inetpub\\scripts\\php\\php.exe ") and nothing happened. I?m using php 4.04, win 98, pws 4, and when i try to execute any file .php, the iexplorer returns an internal error (500)

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-09-08 05:13 UTC] sander@php.net
Ask support questions on the appropriate mailinglist (see http://www.php.net/support.php).
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Aug 17 13:03:48 2022 UTC