php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #13186 Serveur OK mais probl?me pour utiliser PHP
Submitted: 2001-09-06 17:28 UTC Modified: 2001-09-07 06:15 UTC
From: SERGE dot FOURNIER6 at wanadoo dot fr Assigned:
Status: Not a bug Package: Apache related
PHP Version: 4.0.6 OS:
Private report: No CVE-ID: None
Welcome back! If you're the original bug submitter, here's where you can edit the bug or add additional notes.
If this is not your bug, you can add a comment by following this link.
If this is your bug, but you forgot your password, you can retrieve your password here.
Password:
Status:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: SERGE dot FOURNIER6 at wanadoo dot fr
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2001-09-06 17:28 UTC] SERGE dot FOURNIER6 at wanadoo dot fr
J' ai fait des erreurs dans la configuration de PHP 4 0 6 avec Apache 1 3 20 sous Windows 98.
Si quelqu'un a fait cette instal et config, j'aimerais qu'il me donne le d?tail des op?rations ( une check-list tr?s d?taill?e).
Je ne veux rien compiler sur ma machine et ne souhaite pas d'autres objets que ceux n?cessaires ? l'upload.
Je souhaite aussi en d?tail un exemple de upload, avec PHP.
Soyez sympa, r?pondez-moi s'il vous plait, merci .       Serge.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-09-06 17:58 UTC] sniper@php.net
C'est le bordel. Or something. :)
Please submit bug reports in english.


--Jani

 [2001-09-07 06:15 UTC] sander@php.net
Ask support questions like these on the PHP-GENERAL mailinglist. In English.
 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun Jun 16 12:01:28 2024 UTC