php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #12738 Slow Response on Connecting to LDAP srvr
Submitted: 2001-08-14 08:04 UTC Modified: 2001-11-10 08:44 UTC
Votes:1
Avg. Score:5.0 ± 0.0
Reproduced:0 of 0 (0.0%)
From: john dot inglis at nissan dot co dot uk Assigned:
Status: Closed Package: LDAP related
PHP Version: 4.0.6 OS: Winnt 4.0
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: john dot inglis at nissan dot co dot uk
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2001-08-14 08:04 UTC] john dot inglis at nissan dot co dot uk
I have version 4.06 installed with ldap support. I am connecting to a remote 3rd party LDAP server over a routed network. The initial connect/bind takes almost 20 seconds!

Is there something I have failed to configure?

Some of the test responses on seraches from alta Vista take me to sites where the sample reposne is almost sub-second!

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-10-20 10:47 UTC] venaas@php.net
My best guess is DNS. Can you try with some other LDAP
tool? It could be the server trying to lookup the reverse
for your IP-address, or a DNS problem on the client side.
Can you try for instance telnet hostname 389 on the client
and see how quickly you get a connection? Does it make a
difference if you specify an IP address in the ldap_connect
call?

 [2001-11-10 08:44 UTC] sander@php.net
No feedback. Closing.
 
PHP Copyright © 2001-2023 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Feb 01 10:03:45 2023 UTC