php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #12079 SEGFAULT when compiled with APXS and QTDOM
Submitted: 2001-07-12 01:18 UTC Modified: 2001-11-11 06:43 UTC
From: matt at investigationmarketplace dot com Assigned:
Status: Closed Package: DOM XML related
PHP Version: 4.0CVS-2001-07-12 OS: Linux RH 7.1
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
25 - 6 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [2001-07-12 01:18 UTC] matt at investigationmarketplace dot com
httpd wont start, segfaults stright away. qtdom makes it do it. It works fine in 4.0.6RC1

configure line:
./configure  --with-apxs=/www/bin/apxs --with-qtdom=yes --disable-pear --without-mysql

no make errors

backtrace:
Starting program: /www/bin/httpd -X

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
0x400fb344 in chunk_alloc (ar_ptr=0x401a4f00, nb=16) at malloc.c:2781
2781    malloc.c: No such file or directory.
        in malloc.c
(gdb) bt
#0  0x400fb344 in chunk_alloc (ar_ptr=0x401a4f00, nb=16) at malloc.c:2781
#1  0x400fb13a in __libc_malloc (bytes=8) at malloc.c:2714
#2  0x08075c32 in ap_hook_register_I () at eval.c:41
#3  0x4021bc69 in ssl_io_register () from /www/libexec/libssl.so
#4  0x40212ebf in ssl_hook_AddModule () from /www/libexec/libssl.so
#5  0x0805508f in ap_add_module () at eval.c:41
#6  0x0805519d in ap_add_loaded_module () at eval.c:41
#7  0x08050060 in load_module () at eval.c:41
#8  0x08055650 in invoke_cmd () at eval.c:41
#9  0x08056016 in ap_handle_command () at eval.c:41
#10 0x080560a9 in ap_srm_command_loop () at eval.c:41
#11 0x08056716 in ap_process_resource_config () at eval.c:41
#12 0x0805704b in ap_read_config () at eval.c:41
#13 0x08060d88 in standalone_main () at eval.c:41
#14 0x080616cf in main () at eval.c:41
#15 0x40098177 in __libc_start_main (main=0x8061314 <main>, argc=2, ubp_av=0xbffff9dc, init=0x804f334 <_init>, 
    fini=0x80984c0 <_fini>, rtld_fini=0x4000e184 <_dl_fini>, stack_end=0xbffff9cc) at ../sysdeps/generic/libc-start.c:129
(gdb) 

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-10-21 00:54 UTC] sniper@php.net
Could it be same problem as described in #13215 ?

--Jani

 [2001-11-11 06:43 UTC] sander@php.net
No feedback. Closing.
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Mar 30 20:01:24 2020 UTC