php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #120 Small oddities with invalid things
Submitted: 1998-03-01 05:26 UTC Modified: 1998-09-22 10:38 UTC
From: ars at ziplink dot net Assigned:
Status: Closed Package: Other
PHP Version: 3.0 Latest CVS OS: FreeBSD
Private report: No CVE-ID: None
Welcome back! If you're the original bug submitter, here's where you can edit the bug or add additional notes.
If this is not your bug, you can add a comment by following this link.
If this is your bug, but you forgot your password, you can retrieve your password here.
Password:
Status:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: ars at ziplink dot net
New email:
PHP Version: OS:

 

 [1998-03-01 05:26 UTC] ars at ziplink dot net
Not a critical issue, just something odd.

If I remove the php3.ini file and call php (as cgi-bin/php...)
it tries to display itself, it's own binary I mean. This
happens irregardess to the stuff after php on the url.

Also if I call php giving it a directory (as php/ or
php/dir) it displays the directory - or the first few
bytes of it anyway (ex: @?, ?j, &| t).

Just something a bit odd.

If it matters I compiled as:
./configure --with-mysql=/www1/users/ars/cgi-exec/mySql
--enable-safe-mode --enable-track-vars --enable-debugger
--disable-force-cgi-redirect --prefix=/www1/users/ars/cgi-bin
"--bindir=\${exec_prefix}" --enable-maintainer-mode
--with-config-file-path=/www1/users/ars/cgi-bin --enable-bcmath

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [1998-09-22 10:38 UTC] zeev
This is most probably a configuration issue.  For some
reason, PHP isn't being executed by the web server,
but being sent as-is to the browser.

If you didn't manage to sort this problem out, let us
know (at php-dev@php.iquest.net)
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed May 18 14:05:44 2022 UTC