php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #10618 Zend Optimizer will not load
Submitted: 2001-05-02 16:34 UTC Modified: 2001-05-03 02:47 UTC
From: mike at newfangled dot com Assigned:
Status: Not a bug Package: *General Issues
PHP Version: 4.0.5 OS: Win2k SP1 IIS 5.0
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: mike at newfangled dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2001-05-02 16:34 UTC] mike at newfangled dot com
The Zend Optimizer was loading fine in 4.04pl1.

I loaded 4.0.5 as an ISAPI and CGI module. Neither made a difference.

I am using the Zend Optimizer 1.1.0.
I added the following to my php.ini from my previous PHP.ini file

[PHP]
; $Id: php.ini-dist,v 1.73.2.2 2001/04/22 11:58:49 phanto Exp $
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; NFG CONFIGURED ITEMS
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
zend_optimizer.optimization_level=15
zend_extension_ts="e:/extranet/php4/zendoptimizer/ZendOptimizer.dll"


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-05-03 02:47 UTC] sniper@php.net
This is not PHP bug. Zend is a commercial company
which provides this extension. Ask them for updated one.

--Jani

 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Oct 27 05:03:35 2021 UTC