php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #58346 svn error 175011 occured
Submitted: 2008-09-17 22:06 UTC Modified: 2011-10-05 21:15 UTC
From: t dot moravec at atlas dot cz Assigned:
Status: No Feedback Package: svn (PECL)
PHP Version: 5.2.6 OS: Debian Linux
Private report: No CVE-ID: None
Have you experienced this issue?
Rate the importance of this bug to you:

 [2008-09-17 22:06 UTC] t dot moravec at atlas dot cz
Description:
------------
I've logging to remote SVN repository with username and password. First defining SVN_AUTH_PARAM_DEFAULT_USERNAME and SVN_AUTH_PARAM_DEFAULT_PASSWORD through svn_auth_set_parameter() function. But when I want to do anything with repo (log, ls, cat) i had error (svn error(s) occured 175011 (Repository has been moved) Repository moved permanently to.....). But the URL in code is the same as in error. With other clients (Ecllipse subversive, KDEsvn) I can make connection.

Reproduce code:
---------------
svn_auth_set_parameter(SVN_AUTH_PARAM_DEFAULT_USERNAME, 'username');
		svn_auth_set_parameter(SVN_AUTH_PARAM_DEFAULT_PASSWORD, 'password');
		var_export(svn_cat("http://link/to/my/repo"));

Expected result:
----------------
Show me the content of repo.


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2008-09-22 11:48 UTC] t dot moravec at atlas dot cz
I'vs update the PH version but problem is persist
 [2008-10-07 18:50 UTC] scottmac@php.net
Does the path you're using maybe operate over SSL and its 
silently redirecting?

Without an actual place to test with its hard to try and 
track down this sort of bug.
 [2008-10-08 06:43 UTC] t dot moravec at atlas dot cz
No, it's operate over classic http protocol. Maybe it's in configuration of Web_Dav module, I've using Apache with mod_dav. I dont't know.
 [2012-01-28 01:16 UTC] drugurkocak at gmail dot com
It is explained in detail at http://subversion.apache.org/faq.html#http-301-
error

Question: I can see my repository in a web browser, but 'svn checkout' gives me 
an error about "301 Moved Permanently". What's wrong?

It means your httpd.conf is misconfigured. Usually this error happens when 
you've defined the Subversion virtual "location" to exist within two different 
scopes at the same time.
For example, if you've exported a repository as <Location /www/foo>, but you've 
also set your DocumentRoot to be /www, then you're in trouble. When the request 
comes in for /www/foo/bar, apache doesn't know whether to find a real file named 
/foo/bar within your DocumentRoot, or whether to ask mod_dav_svn to fetch a file 
/bar from the /www/foo repository. Usually the former case wins, and hence the 
"Moved Permanently" error.
The solution is to make sure your repository <Location> does not overlap or live 
within any areas already exported as normal web shares.

It's also possible that you have an object in the web root which has the same 
name as your repository URL. For example, imagine your web server's document 
root is /var/www and your Subversion repository is located at /home/svn/repo. 
You then configure Apache to serve the repository at http://localhost/myrepo. If 
you then create the directory /var/www/myrepo/ this will cause a 301 error to 
occur.
 
PHP Copyright © 2001-2019 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Apr 18 20:01:25 2019 UTC